Wij zijn op zoek naar jou! – Ouderraad

Beste ouder(s)

 

Wij zoeken nog enkele bereidwillige, enthousiaste ouders met massa’s ideeën en gevoel voor initiatief om onze werkgroep (momenteel bestaande uit 2 ouderraadleden) voor de kinder- en kleuterhappening (opnieuw fuif voor de leerlingen van het lager onderwijs?) te vervoegen. Zowel het concept als de uitwerking hiervan moeten nog in deze werkgroep gebeuren.

Help ons en geef onze kinderen een onvergetelijk evenement!

Voorlopig hebben we 2 datums in gedachten: vrijdag 26 april of vrijdag 3 mei; het evenement gaat door net na schooltijd (van 15u30 tot ±17u)

 

Laat aub zo snel mogelijk iets weten aan Kristel of Monique, via mail naar info@ouderraadvbsberlaar.be of via  Facebook (of Messenger)

 

De ouderraad – werkgroep kinderhappening

Koeken- en truffelverkoop

Download “Koeken-en-truffelverkoop.pdf” Koeken-en-truffelverkoop.pdf – 172 keer gedownload – 183 KB

Beste ouders, familie en goede vrienden,

De warme belangstelling die u steeds aan onze school betoont, moedigt ons aan om een 17de KOEKEN- EN TRUFFELVERKOOP te organiseren.

Met uw steun wordt het zeker en vast weer een reuze succes ! Zoals u weet komt de opbrengst volledig ten goede aan de kleuters en leerlingen.

Wat bieden wij aan ?

  • doos met 700 gram vanillewafels aan € 6,00
  • doos met 700 gram vanillewafels met chocolade aan € 6,00
  • doos met 700 gram frangipanes aan € 6,00
  • doos met 700 gram carré confituur aan € 6,00
  • doos met 200 gram schilfertruffels (chocolade) aan € 7,00

U kan uw bestelling bezorgen tot en met MAANDAG 4 FEBRUARI 2019.

Graag bijgevoegd formulier invullen en samen met gepast geld bezorgen aan de leerkracht.

 

Op DINSDAG 26 FEBRUARI 2019 kan u uw bestelling afhalen in de school of deze wordt eventueel met uw kind(eren) meegegeven.

 

Met veel dank en vriendelijke groeten,
Meester Tom en de leerkrachten

 

 

Heb je het al gezien?

Je kan al beginnen denken waar we dit schooljaar aandacht aan zullen schenken.

                             Gelukkig blijft de vakantie nog even duren. Kerjeuzeneuzen kunnen al naar de opbouw van het jaarthema komen gluren.

Harde werkers op de boerderij

Na het eten is het tijd voor het echte boerderijwerk. Om ons op te warmen, dansen we eerst samen even op het didadierenlied. Dan is het tijd om ons in drie groepen te verdelen en aan de slag te gaan. De ene groep gaat een ritje met de pony’s doen,…

Lees meer!

Goeiemorgen iedereen!

Goeiemorgen iedereen, we zijn al aan dag 2 aangekomen. Na een zalige nachtrust zijn we deze ochtend al vroeg uit de veren. We zijn ondertussen allemaal gewassen en onze koffers zijn al gemaakt. De juffen hebben bijna niet moeten helpen met de koffers. Dat hebben onze tweedeklassertjes supergoed gedaan! Smakelijk! …

Lees meer!

En nu slapen …

Na het eten maakten we nog een button als aandenken en reden we met de verschillende fietsjes. Daarna was het tijd om ons te wassen. In onze pyjama hebben we nog een kort filmpje gekeken en samen met juf Sarah enkele liedjes gezongen. En nu naar dromenland. Dikke kus aan…

Lees meer!

Boerderijspel en boterhammen eten

We speelden zonet het boerderijspel met allerlei vragen over de dieren. De antwoorden moesten we gaan zoeken op de boerderij. Daarna speelden we nog een ander leuk spelletje en toen was het tijd om boterhammen te gaan eten. Zo meteen gaan we nog een aandenken maken aan deze leuke boerderijklassen!…

Lees meer!