Beste ouders

Wij hebben ondertussen kunnen merken dat de meeste kinderen goed aan de slag gegaan zijn met Bingel.

Sommige zijn zeer ijverig en maken bijna alle taken op één of twee dagen.

Mogen we toch vragen om de taken wat te spreiden.

Als juf hebben wij geen kijk op hoe het thuis verloopt en of het takenpakket te veel, te weinig of net goed afgestemd is op jullie situatie thuis. Indien jullie meer taken wensen kan je ons dit laten weten, zo kunnen we zien wat de meerderheid hierover zegt en dan passen we het misschien aan.

Natuurlijk kunnen de kinderen ook vrij op Bingel werken of op verkenning gaan bij andere methodes. Mogen we wel vragen om niet op de leerstof vooruit te lopen.

Indien jullie met vragen zitten over de leerstof of taak mail ons dan op onderstaande mailadressen. Wij proberen jullie dan zo spoedig mogelijk verder te helpen.

sofie.laermans@vbsberlaar.be

shana.briers@vbsberlaar.be

Vergeet niet dat bingeltaken verdwijnen na een week. De taken moeten binnen een bepaalde termijn afgewerkt worden. Als juf kunnen we de resultaten bekijken en weten wij hoelang uw kind hieraan gewerkt heeft. Indien uw kind meerdere fouten heeft gemaakt kunnen wij zien welke fouten het gemaakt heeft en kunnen wij eventueel extra uitleg geven via mail.

Mogen wij daarom vragen om na het lezen van dit bericht een mail te sturen naar de eigen klasjuf. Zo kunnen wij uw kind beter ondersteunen indien nodig. Vermeld wel de naam van uw kind bij uw onderwerp want de namen van alle ouders kennen wij niet.

Verder hopen wij jullie zoon of dochter snel terug te zien, want dit is heel onwennig, we missen hen en ons schoolbord.

Doe ze alvast veel groetjes!

Vriendelijke groeten

Juf Sofie en juf Shana

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.