Corona update – 18/3/2020

Beste ouders

De nieuwe, strengere maatregelen die dinsdag door de overheid werden opgelegd hebben op ieder van ons een grote impact. We begrijpen heel goed dat het niet gemakkelijk is om op dit moment thuis alles -thuiswerk, opvang van de kinderen, ….- te organiseren.

Maandag 23 maart staat een pedagogische studiedag gepland, maar deze zal omwille van de hele situatie geannuleerd worden. We zullen die dag wel opvang voor de leerlingen voorzien. Let wel, gelieve de leerlingen enkel en alleen naar school te brengen indien thuisopvang echt niet mogelijk is.

Alle collega’s trachten, dagelijks of wekelijks, een reeks schooltaken voor jullie kinderen klaar te zetten. We hopen dat jullie jullie kinderen kunnen motiveren om dagelijks toch een tijd voor school te werken. Er wordt geen nieuwe leerstof aangeboden. Op deze manier hopen we, om na het stopzetten van de maatregelen, vlot de draad terug te kunnen oppikken en verder te werken richting het einde van het schooljaar zonder te veel stappen te moeten terugzetten.

We danken jullie voor jullie bereidwillige medewerking. De bemoedigende woorden die we van heel veel ouders gekregen hebben, doen ons deugd. Het is fijn om op deze manier samen met deze uitzonderlijke situatie om te gaan.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Het schoolteam

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.