Vastenactie

Berlaar, 15 maart 2019

Beste ouders en leerlingen

We zitten volop in de vastenperiode. We zijn met zijn allen op weg naar Pasen, een leuke tijd waarin we uitkijken naar de verrijzenis van Jezus. Vooral onze kinderen kijken uit naar de lekkere chocolade en andere verrassingen die hen te wachten staan.

Het is ook een periode waarin we eens zouden moeten stilstaan bij het feit dat wij het meestal toch nog wel heel goed hebben. Jammer genoeg zijn er ook in onze omgeving nog steeds mensen die het minder goed getroffen hebben. Zij moeten elke dag opnieuw opstaan met de gedachte of ze die dag wel voldoende te eten zullen hebben. Daar zijn jammer genoeg ook heel veel kinderen bij. Zij zouden ook supergraag elke dag iets lekkers smullen.

Wel… tijdens deze vastenperiode kunnen wij ons steentje bijdragen om deze mensen te helpen.

Wij zamelen voedingsmiddelen en verzorgingsproducten in die wij aan Welzijnsschakels van de Zusters van Berlaar schenken. Zij zorgen er dan verder voor dat deze bij de juiste personen terecht komen.

Wat kunnen wij zoal gebruiken?
Deegwaren, rijst, bloem, suiker, melk, conserven, choco, confituur, badschuim, shampoo, tandpasta, douchegel …

Ga eens op zoek thuis of je iets kan missen van deze spullen. Je kan ze dan meegeven met uw kind(eren) of zelf achterlaten in de dozen in de grote inkomhal. Dit kan tot en met 2 april 2019.

De leerlingen van het derde leerjaar gaan ze samen met de zusters sorteren en klaarzetten voor de voedselbedeling.

Alvast bedankt! Je doet er iemand anders heel veel plezier mee!

Directie, leerkrachten en de leerlingen van het 3de leerjaar

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.